Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2012-06-07
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
250 x 195 x 20 mm
Vikt
780 g
SAB
Ta
ISBN
9789152317310

Matematik Origo 1b/1c vux

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-06-07
569
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel tillhör en utgående upplaga av Matematik Origo vux och kan köpas för komplettering under en begränsad tid. Den nya upplagan hittar du här .

Matematik Origo vux är kombinerade läroböcker för b- och c-kurserna, särskilt anpassade till den gymnasiala vuxenutbildningen. Upplägget gör det möjligt att använda en och samma lärobok i klassrummet även om eleverna läser olika spår. Till varje bok hör en Lärarguide, kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och aktiviteter samt ett lösningshäfte med fullständiga lösningar till alla bokens uppgifter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. Till varje elevbok i vuxserien hör ett gediget lärarstöd i form av en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Dessutom finns lösningshäften med fullständiga lösningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik Origo 1b/1c vux
 2. +
 3. Matematik Origo 3b

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matematik Origo 3b av Attila Szabo, Niclas Larson, Gunilla Viklund, Daniel Dufåker, Mikael Marklund (häftad).

Köp båda 2 för 1138 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matematik Origo 1b/1c vux. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bra bok i Ma 1bc
  willyso, 31 januari 2016

  Jag tycker att boken är bra. Som lärare i matematik har jag sett flera böcker och den är en an de bästa. Ett stort plus är lösningshäftet för eleverna och instruktionerna till olika miniräknare, bl.a. billigare Casio-räknare. Omfattande lärarhandledning med bra tips. Boken börjar med de viktigaste delarna i Matematik 1abc - aritmetik och algebra. Jag tycker att uppgifterna är varierande, från enklare till mer avancerade, med tydlig svårighetsindelning och man kan öva på att automatisera numer... Läs hela recensionen

 2. Inte en bok för självstudier. Korta, mekaniska...
  PO, 30 maj 2013

  Inte en bok för självstudier. Korta, mekaniska lösningar som inte ökar förståelsen eller ger någon inblick i den underliggande teorin.

Visa alla 2 recensioner