Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-12-10
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789152318867
Kriskommunikation (häftad)

Kriskommunikation

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-12-10
269
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Har chefer och kommunikationsansvariga skaffat kunskap om kriskommunikation och övat på att tillämpa den så är chanserna goda att krisens effekter kan lindras och företaget till och med gå stärkt ur krisen. Kriskommunikation - att leda i blåsväder är en praktisk bok som ger läsaren verktyg för planering och övning av kriskommunikation och som även handlar om det förebyggande kriskommunikationsarbetet. Boken riktar sig till ledare och kommunikatörer i små och stora organisationer men kan också läsas av studenter inom ledarskap eller kommunikation som vill lära sig om de speciella krav krissituationer ställer på yrkesrollen. Boken är uppbyggd så att den kan läsas både av den som saknar och den som har vissa förkunskaper på området. I slutet av boken finns exempel på praktiskt tillämpbara mallar, checklistor och planeringsverktyg för kriskommunikation. Att kunna stå rakryggad till svars när något gått fel bidrar till att organisationen kommer helskinnad ur blåsvädret. Det klarar bara den som har förberett sig mentalt och praktiskt - och dessutom har god kunskap om kriskommunikation. Den här boken ger dig den kunskap du behöver för att utveckla ditt ledarskap i händelse av en kris.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kriskommunikation
  2. +
  3. Marknadsföring - modeller och principer upplaga 4

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marknadsföring - modeller och principer upplaga 4 av Per Wildenstam, Henrik Uggla (häftad).

Köp båda 2 för 838 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kriskommunikation. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt informativ och lärorik!

    Om man ska jobba med kriskommunikation på ett företag och behöver bra guider och mallar är det här boken för dig. Väl värd varenda krona.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kriskommunikation