Matematik Origo 4 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2013-01-28
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
249 x 195 x 12 mm
Vikt
564 g
SAB
Ta
ISBN
9789152319017

Matematik Origo 4

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-01-28
569
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel tillhör en utgående upplaga av Matematik Origo för c-spåret och kan köpas för komplettering under en begränsad tid. Den nya upplagan hittar du här .

Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker för de studieförberedande programmen som gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse. Matematik Origo består i varje kurs av tre komponenter: en Elevbok, en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. I slutet av varje kapitel möter eleven större uppgifter som sätter matematiken i ett sammanhang och utmanar elevernas resonemangs-, begrepps- och relevansförmåga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik Origo 4
 2. +
 3. Matematik Origo 3b

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matematik Origo 3b av Attila Szabo, Niclas Larson, Gunilla Viklund, Daniel Dufåker, Mikael Marklund (häftad).

Köp båda 2 för 1138 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matematik Origo 4. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Värd att köpa
  Päivi Kettunen, 10 februari 2017

  Ger mera träning om man läser någon annan bok bredvid. Har inget att klagan om. En fantastisk bok om man vill satsa med matematiken. Verkligen bra författare.

 2. Bästa matematikboken på gymnasienivå
  puckie, 13 januari 2016

  Origo C (dvs. den som används på naturvetenskapliga linjen) är definitivt den bästa matematikboken på gymnasienivå, därför... köp inget annat än Origo C ;-)

  Mitt omdöme grundar sig på mina matematikstudier på universitetsnivå ;-)

Visa alla 2 recensioner