Matematik Origo 2b/2c vux (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2012-10-10
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
250 x 195 x 15 mm
Vikt
650 g
SAB
Ta
ISBN
9789152319055
Matematik Origo 2b/2c vux (häftad)

Matematik Origo 2b/2c vux

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-10-10

Slutsåld

Denna titel tillhör en utgående upplaga av Matematik Origo vux och kan köpas för komplettering under en begränsad tid. Den nya upplagan hittar du här .

Matematik Origo vux är kombinerade läroböcker för b- och c-kurserna, särskilt anpassade till den gymnasiala vuxenutbildningen. Upplägget gör det möjligt att använda en och samma lärobok i klassrummet även om eleverna läser olika spår. Till varje bok hör en Lärarguide, kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter samt ett lösningshäfte med fullständiga lösningar till alla bokens uppgifter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matematik Origo 2b/2c vux. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Recension
    JPB, 4 september 2017

    Har haft boken hemma och arbetat i den ett par dagar nu. Upplägget känns bra, men förklarningarna i boken känns ibland som de kunde varit tydligare, faller ofta tillbaka på en äldre Matte B bok.

Visa alla 1 recensioner