Matematik Origo 5 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2013-10-31
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
250 x 195 x 10 mm
Vikt
454 g
SAB
Ta
ISBN
9789152321041
Matematik Origo 5 (häftad)

Matematik Origo 5

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-10-31
542
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker för de studieförberedande programmen som gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse. Matematik Origo består i varje kurs av tre komponenter: en Elevbok, en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. I slutet av varje kapitel möter eleven större uppgifter som sätter matematiken i ett sammanhang och utmanar elevernas resonemangs-, begrepps- och relevansförmåga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik Origo 5
 2. +
 3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 701 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matematik Origo 5. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa svenska matematikboken på gymnasienivå
  puckie, 13 januari 2016

  Origo C (dvs. den som används på naturvetenskapliga linjen) är definitivt den bästa matematikboken på gymnasienivå, därför... köp inget annat än Origo C ;-)

  Mitt omdöme grundar sig på mina matematikstudier på universitetsnivå ;-)

Visa alla 1 recensioner