Matematik Origo 3b/3c vux (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2013-08-05
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
250 x 195 x 15 mm
Vikt
690 g
SAB
Ta
ISBN
9789152321058
Matematik Origo 3b/3c vux (häftad)

Matematik Origo 3b/3c vux

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2013-08-05
508
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Matematik Origo vux är kombinerade läroböcker för b- och c-kurserna, särskilt anpassade till den gymnasiala vuxenutbildningen. Upplägget gör det möjligt att använda en och samma lärobok i klassrummet även om eleverna läser olika spår. Till varje bok hör en Lärarguide, kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter samt ett lösningshäfte med fullständiga lösningar till alla bokens uppgifter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. Till varje elevbok i vuxserien hör ett gediget lärarstöd i form av en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Dessutom finns lösningshäften med fullständiga lösningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik Origo 3b/3c vux
 2. +
 3. Impuls Fysik 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Impuls Fysik 1 av Lars Fraenkel, Daniel Gottfridsson, Ulf Jonasson (kartonnage).

Köp båda 2 för 1314 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matematik Origo 3b/3c vux. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte den bästa boken
  Frustrerad, 9 januari 2016

  Förklaringarna är bristande då man får inte någon förklaring på alla uppgifter som kommer i avsnittet. Man får heller inte någon förklaring på vissa av svaren i facit. Vore bra med ledtrådar här och där. Om du ska läsa matte 3b/3c, rekommenderar jag en annan bok.

 2. En bra bok men dålig beskrivning och hjälp på hur man...
  Fredrika Marie Andersson, 6 september 2013

  En bra bok men dålig beskrivning och hjälp på hur man ska tänka om räkna utan lärarens hjälp. Svårt att lära sig på egen hand.

Visa alla 2 recensioner