Den Tyska Grammatiken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2014-07-08
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
245 x 173 x 16 mm
Vikt
637 g
ISBN
9789152327180
Den Tyska Grammatiken (inbunden)

Den Tyska Grammatiken

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-07-08
529
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den Tyska Grammatiken (tidigare Bonniers Tyska Grammatik) är en steg-för-steg-grammatik. Varje avsnitt börjar med en genomgång av grundläggande terminologi. Tyska och svenska exempel jämförs och skillnaderna förklaras. Exempelmeningarna är lätta att lära in eftersom de för det mesta står i ett naturligt sammanhang. Utmärkande för boken är att den har pedagogiska sammanfattningar och inlärningsvänliga översikter. Man kan börja läsa var man vill, eftersom varje avsnitt står för sig själv. Detta gör grammatiken mycket lämplig för den som vill arbeta på egen hand. I registret ges generösa hänvisningar både till termer och enskilda ord.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den Tyska Grammatiken
 2. +
 3. Modern tysk grammatik Övningsbok 1 med Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern tysk grammatik Övningsbok 1 med Facit av Kerstin Rydén, Ingemar Wengse, Ann-Louise Wistam (häftad).

Köp båda 2 för 698 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den Tyska Grammatiken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Enkel grammatik

  Enkel och lättförståelig och stöder repetition från gymnasiet och förbereder ok inför universitetsstudier. Man hittar de mest övergripande funktionerna som behövs för att få ett brett perspektiv över den tyska grammatiken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • The process development handbook

  Gunnar Magnusson

  The Process Development Handbook is a part of Frontwalker"s framework for business development, Blueport¿. Its task is to link strategies and value offerings with the operational activities that will realize them. A new or adjusted business i...

Bloggat om Den Tyska Grammatiken