Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-24
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
242 x 171 x 17 mm
Vikt
547 g
SAB
Qbab
ISBN
9789152340479
Ny chef (häftad)

Ny chef

(3 röster)
Häftad Svenska, 2017-01-24
409
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 18 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ny Chef är bok med syfte att ge praktisk och mental beredskap för nya chefer och ledare. Boken är indelad i fyra block: Ledarrollen, Grupputveckling, Kommunikation och Balans. Ny Chef behandlar det viktigaste som en nybliven eller tillträdande chef eller ledare behöver känna till och lära sig. Teori varvas med inspirerande exempel från verkligheten. Boken innehåller också aktuella intervjuer med chefer, rekryterare och HR-proffs som berättar om hur de upplever dagens krav på ledare och vilka ledarskapsmetoder som de anser vara de bästa. I bokens andra upplaga läggs mer fokus på agila arbetssätt och praktiska verktyg som dagens ledare har stor nytta av i ett allt mer komplext arbetsliv. Med uppdaterade övningar och aktuella intervjuer får läsaren på ett enkelt och pragmatiskt sätt en insyn i de förutsättningar som gäller för ledare i olika organisationsstrukturer. Ny Chef vänder sig till dig som fått erbjudande att bli chef, till dig som är ny i uppdraget eller till dig som vill veta mer om vad chefs- och ledarskapsrollen innebär. Boken kan också med fördel användas av ledare utan chefsmandat, exempelvis projektledare och processledare. Boken är skriven av Eva Norrman Brandt. Hon har mångårig erfarenhet som organisationskonsult, ledarutvecklare och tidigare psykoterapeut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ny chef
  2. +
  3. Att vara chef och ledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att vara chef och ledare av Britt-Marie Mossboda, Mikael Peterson, Inga Rönnholm (inbunden).

Köp båda 2 för 688 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Norrman Brandt

  • Taking the Lead

    Eva Norrman Brandt

    Taking the Lead är den engelska översättningen av den mycket uppskattade boken Ny Chef. Boken ger praktisk och mental beredskap för nya chefer och ledare - även för ledare utan chefsmandat. Boken är indelad i fyra block: Leadership, The group, Com...

Bloggat om Ny chef