Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2016-11-08
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
239 x 168 x 16 mm
Vikt
457 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789152340486
Agil projektledning (häftad)

Agil projektledning

Häftad Svenska, 2016-11-08
460
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
VARFÖR BLIR så många projekt både längre och dyrare än planerat? Måste det bli dygnet-runt-arbete i slutet av projekt, och måste man som projektledare räkna med att uppfattas som en slavdrivare? Går det att lägga upp ett projekt så att det ger nytta omgående, och så att kunden kan ändra sina krav utan att det innebär bortslösat arbete och irritation?

AGIL BETYDER smidig och är benämningen på ett arbetssätt som vuxit fram i it-branschen och på senare år fått fäste i allt fler branscher. Många företag vittnar om större engagemang och effektivare projekt sedan man infört en agil syn på planering, förändring, ledarskap och kommunikation.

AGIL PROJEKTLEDNING ger både den teoretiska stommen och praktiska tillämpningen av de agila metoderna. Kärnvärden och tankesätt som ligger till grund för det agila projektarbetet beskrivs utförligt och varvas med konkreta exempel, tillvägagångssätt och verktyg.

I TREDJE UPPLAGAN förklaras värderingarna till agil projektledning mer utförligt. Genom att följa värderingarna blir ditt agila arbete mycket effektivare. Du hittar dessutom fler praktiska detaljer att använda dig av för att kunna följa värderingarna, exempelvis ett verktyg för projektanalys och hur du får hjälp av förfiningsmöten.

Agil projektledning - Övningsbok isbn 9789152326466 är tänkt som ett komplement till textboken Agil projektledning. Böckerna följer samma struktur: från förstudien till projektets avslut.

Agil projektledning - Övningsbok innehåller flera olika slags övningar:
- instuderingsfrågor
- praktiska övningar
- diskussionsövningar
- scenarioövningar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Agil projektledning
  2. +
  3. Det agila företaget : fiskstim eller supertankers i en dynamisk värld?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det agila företaget : fiskstim eller supertanke... av Lennart Francke, Göran Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 729 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Agil projektledning