Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-27
Upplaga
7
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
886 g
ISBN
9789152343876
Företagsekonomi : från begrepp till beslut (häftad)

Företagsekonomi : från begrepp till beslut

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2018-03-27
580
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Företagsekonomi - från begrepp till beslut är ett läromedel för studier i grundläggande företagsekonomi. Boken är indelad i fyra olika block; Företag och samhälle, Marknad och organisation, Styrning och kalkylering samt Redovisning och ekonomisk analys. På så vis får läsaren en helhetsblick över det företagsekonomiska området, även om boken är på en introducerande nivå. Till faktaboken hör en uppgiftsbok med uppgifter och praktikfall samt ett facit med utförliga lösningar.

I denna sjunde upplaga har uppdateringar gjorts för att anpassa fakta och uppgifter till att i större omfattning även behandla tjänsteföretag. En stor del företag består enbart av personal som säljer tjänster, inga produkter. Hur man arbetar med att attrahera och behålla personal genom att aktivt arbeta med företagskultur och employer branding samt hur vi marknadsför oss i den allt mer digitaliserade världen har kompletterats. I block 2 har bokens struktur förtydligats genom att skapa ett tydligare flöde, från strategi och marknadsplaner till organisation och personal.

Avsedd för: Företagsekonomi - från begrepp till beslut är avsedd för grundläggande kurser i företagsekonomi på eftergymnasial nivå. Boken kan användas av universitet, högskolor och i YH-utbildningar, men även av utbildningsföretag och i samband med företagsintern utbildning.

Författare: Jeanette Berggård, ekonom och lönsamhetsutvecklare som även utbildar på eftergymnasial nivå, har ansvarat för den sjunde upplagan som i övrigt bygger vidare på Nancy Holmström och Gunnar Lindholms arbete i tidigare upplagor av boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Företagsekonomi : från begrepp till beslut
 2. +
 3. Bokföring från början Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokföring från början Faktabok av Rolf Johansson, Claes Ridderström, Caroline Östgren (häftad).

Köp båda 2 för 985 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Företagsekonomi : från begrepp till beslut. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ej bra.
  Malin, 26 september 2018

  Extremt mkt stavfel och skrivfel samt otydliga och onödigt invecklade förklaringar ..Synd på en å pass dyr bok. Går det att välja så välj en annan.

 2. innehållet inte så stark
  Zlatan , 7 september 2018

  har inte så mycket nya av fakta eller information som fanns på gamla böcker som hade samma rubriken

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jeanette Berggård

Bloggat om Företagsekonomi : från begrepp till beslut