Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
650
Utgivningsdatum
2017-07-27
Upplaga
2
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Nordell, Per Jonas (förf.) / Persson H, Annina (förf.) / Radetzki, Marcus (förf.) / Zila, Josef (förf.) / Lunell, Erika (förf.)
Dimensioner
240 x 170 x 35 mm
Vikt
1217 g
SAB
Oe
ISBN
9789152346242
Juridik Övningsbok (häftad)

Juridik Övningsbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-07-27

Slutsåld

Den fjärde upplagan är uppdaterad enligt nya lagar och regler. Bland dessa kan nämnas ändringar i marknadsföringslagen och nya stora lagändringar i lagen om ekonomiska föreningar från 1 juli 2016. Arbetsrätten har genomgått en hel del förändringar gällande tidsbegränsade anställningar och lönekartläggning mellan könen. Övningsboken är uppdaterad med fler övningar och exempel och en helt ny Ordbok har tagits fram. Ordboken är en helt ny uppslagsbok som innehåller förklaringar till alla ord och begrepp som ingår i huvudboken Juridik - Civilrätt, Straffrätt, Processrätt. Allt för att underlätta för studenterna och ge dem stöd i inlärningen. Övningsboken innehåller olika slags övningar, rättsfall, exempel, mallar och skrivningar. Förhoppningen är att övningsboken ska öka förståelsen och inlärningen genom praktiska exempel. I textboken återfinns hänvisningar till övningsbokens innehåll. Tyngdpunkten i boken ligger på grundläggande principer inom civilrätt, straffrätt och processrätt för att ge läsaren översiktskunskaper. Det är en modern introducerande bok som innehåller alla områden som normalt ingår i grundläggande juridiska kurser. Mycket arbete har lagts ned på att skapa en bra pedagogisk struktur. De olika kapitlen har exempelvis grupperats i avdelningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Juridik Övningsbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Överflödig
    - (Hallstahammar), 10 november 2020

    Bra instuderingsfrågor men referaten till domarna var överflödiga och tog mest upp sidor, även om jag förstår att det kan vara bra att ha en dom att läsa igenom, men det finns internet fullt av. Jag hade önskat mer frågor för att tillämpa inläsningen.

Visa alla 1 recensioner