Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2018-10-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
276 g
SAB
Fc
ISBN
9789152346303
Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! (häftad)

Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!

Häftad Svenska, 2018-10-15
206
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Berättelsen om roboten Robin och barnen Molly och Elton är rolig och tänkvärd. Handlingen utspelar sig dels i vardagsmiljö med skola, kompisar och de problem som kan uppstå där, dels i fantasimiljöer där allt kan bli verkligt när Robin är med. De vardagsnära händelserna lyfts fram i lärarguiden för vidare samtal med eleverna.
Till varje kapitel finns fyra intresseskapande bilder som kan användas vid bildpromenaden. Samtalet ger förförståelse för innehållet genom det visuella stödet och är ett utmärkt tillfälle för elever med annat modersmål att lyssna på och lära sig hur vårt språk låter och används. En av bilderna i varje kapitel innehåller många föremål/företeelser som har aktuell bokstav i ordet och eleverna älskar att försöka hitta allt som gömmer sig i bilden. Orden kan sedan användas för ljudanalys och stavning.
Blå nivå innehåller minst textmängd och enbart ljudenligt stavade ord. De första fjorton kapitlen, som hör till höstterminen, har dessutom ytterligare en enklare nivå i form av pratbubblor med endast ett fåtal ord.
I Bingel kan eleverna sedan på egen hand arbeta vidare med ytterligare uppgifter kopplade till läsförståelse och språkligt arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!
  2. +
  3. Robin åk 1 Läsebok grön Hjälp, en robot!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Robin åk 1 Läsebok grön Hjälp, en robot! av Pernilla Gesén (häftad).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!