Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2017-04-10
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 169 x 14 mm
Vikt
415 g
SAB
Qbac,Qbaab
ISBN
9789152346358
Verksamhetsarkitektur (häftad)

Verksamhetsarkitektur

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-04-10
429
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Verksamhetsarkitektur handlar om att förstå och tydliggöra verksamheters mål och arbete med hjälp av grafiska modeller. Genom att visualisera verksamheten med bilder får alla medarbetare en bra och gemensam kunskap om hur verksamheten fungerar. Det blir då enklare att hitta lösningar på komplexa utmaningar och besluta hur de praktiskt ska realiseras. Boken Verksamhetsarkitektur innehåller en teoretisk och en praktisk del. Med hjälp av pedagogiska övningar och lösningsförslag kan läsaren öva på modellering. Boken riktar sig till både praktiker i arbetslivet och studenter inom IT, affärsutveckling, affärsledning, verksamhetsutveckling, förändringsledning, organisation och ledarskap. Författaren Anita Jansson är en erfaren verksamhetsarkitekt och kravanalytiker, yrkesverksam inom IT- och verksamhetsutveckling sedan 1987. Hennes spetskompetens är inom Enterprise Architecture och informationsarkitektur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Verksamhetsarkitektur
 2. +
 3. Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beteendedesign : psykologin som förändrar tanka... av Arvid Janson, Niklas Laninge (inbunden).

Köp båda 2 för 668 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Verksamhetsarkitektur. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket trevlig kurslitteratur
  Hanna, 8 april 2019

  Superbra, lättläst bok. Mycket fina beskrivande bilder. Förklarar övergripande om modellering och är en bra utgångspunkt vägledning vid praktiskt arbete.

 2. Bra och enkel bok om verksamhetsarkitektur
  Micke, 7 augusti 2018

  Jag tycker att den var enkel att ta till sig och att den förklarar verksamhetsarkitekturen på ett övergripande och bra sätt.
  Jag tycker också att författaren tydliggör vilka delar av verksamhetsarkitekturen hon beskriver och vilka delar hon avgränsar bort

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Verksamhetsarkitektur