Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-10-31
Förlag
Sanoma Utbildning
ISBN
9789152346464
Agil projektledning (e-bok)

Agil projektledning (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-10-31
239
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Agil projektledning förklaras på ett lättfattligt och inspirerat sätt tankegångarna bakom de agila metoderna men också det konkreta tillvägagångssättet, de enkla men lika kraftfulla verktygen och de praktiska knepen som agila projektledare och projektgrupper använder. Kort sagt: Allt du behöver för att jobba agilt.

Bokens struktur följer kronologin i projekt: Från planering och förstudie till genomförande och avslut - och visar hur det agila förhållningssättet fungerar i varje fas. Övningar för en verklig projektgrupp eller för rollspel avslutar varje kapitel.

Agil projektledning lämpar sig också för undervisning. Traditionella projektledningsmetoder och Lean tjänar som bakgrund för beskrivningen av hur agila metoder vuxit fram.

I tredje upplagan förklaras värderingarna till agil projektledning mer utförligt. Genom att följa värderingarna blir ditt agila arbete mycket effektivare. Du hittar dessutom fler praktiska detaljer att använda dig av för att kunna följa värderingarna, exempelvis ett verktyg för projektanalys och hur du får hjälp av förfiningsmöten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Agil projektledning