Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
255 x 200 x 20 mm
Vikt
666 g
SAB
Ta
ISBN
9789152350911
Matematik Origo 2a (häftad)

Matematik Origo 2a

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-08-15
484
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Matematik Origo för yrkesprogrammen är en efterlängtad nyhet! Till varje kurs finns: 1) Elevbok 2) Lärarguide 3) Kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. I Matematik Origo 1a och 2a hittar varje elev uppgifter på just sin nivå. Här finns rikligt med uppgifter på tre nivåer. Att visa att matematik är användbart, är ett bra sätt att fånga elevernas intresse och öka deras motivation. I Matematik Origo för yrkesprogrammen är exempel och uppgifter valda för att visa matematikens relevans. För att matematiken ska bli meningsfull måste den bygga på förståelse. I texterna beskriver vi på ett lättillgängligt sätt de centrala begreppen och metoderna. Samtidigt väjer vi inte för att förklara det som eleverna kan uppfatta som svårt. Varje kapitel inleds med en aktivitet som eleverna kan göra i grupp eller i par. Det är ett bra sätt att få en bild av elevernas förkunskaper, samtidigt som de tränar begreppen på ett lekfullt sätt. På ingressuppslaget konkretiserar vi också vad eleverna ska kunna efter att de har arbetat med kapitlet. I teoritexterna har vi strävat efter att sätta matematiken i ett sammanhang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matematik Origo 2a
  2. +
  3. Matematik Origo 2b/2c vux

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matematik Origo 2b/2c vux av Attila Szabo, Niclas Larson, Gunilla Viklund, Daniel Dufåker, Mikael Marklund (häftad).

Köp båda 2 för 968 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matematik Origo 2a. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Helt okej!
    Hani, 20 oktober 2020

    Inte alls stor skillnad till andra matematik 2a böcker. Skulle önskat att få tillgång till digitala tester och lösningsförslag för att bli bättre och förstår bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna