Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt Paket (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-16
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Nordell, Per Jonas (förf.) / Persson H, Annina (förf.) / Radetzki, Marcus (förf.) / Zila, Josef (förf.) / Lunell, Erika (förf.)
Dimensioner
355 x 241 x 76 mm
Vikt
2391 g
ISBN
9789152353127
Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt Paket (häftad)

Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt Paket

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-08-16

Slutsåld

Arbetsrätten har genomgått en hel del förändringar gällande tidsbegränsade anställningar och lönekartläggning mellan könen. Övningsboken är uppdaterad med fler övningar och exempel och en helt ny Ordbok har tagits fram.

Ordboken är en helt ny uppslagsbok som innehåller förklaringar till alla ord och begrepp som ingår i huvudboken Juridik - Civilrätt, Straffrätt, Processrätt. Allt för att underlätta för studenterna och ge dem stöd i inlärningen.

Övningsboken innehåller olika slags övningar, rättsfall, exempel, mallar och skrivningar. Förhoppningen är att övningsboken ska öka förståelsen och inlärningen genom praktiska exempel. I textboken återfinns hänvisningar till övningsbokens innehåll.

Tyngdpunkten i boken ligger på grundläggande principer inom civilrätt, straffrätt och processrätt för att ge läsaren översiktskunskaper. Det är en modern introducerande bok som innehåller alla områden som normalt ingår i grundläggande juridiska kurser. Mycket arbete har lagts ned på att skapa en bra pedagogisk struktur. De olika kapitlen har exempelvis grupperats i avdelningar, inom vilka det har eftersträvats att samla regler med sakligt samband; Juridik, Familj, Avtal, Näring, Fordran, Ersättning, Straff och Process.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Juridik - civilrätt, straffrätt, processr...