Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-06-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
438 g
ISBN
9789152353721
Ledarskap och organisation (häftad)

Ledarskap och organisation

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-06-01
520
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I boken möter vi människorna som enskilda individer, i grupper, som ledare och i organisationer. Frågeställningen om hur man skapar ett arbetsklimat som uppmuntrar kommunikation, samarbete, engagemang och utveckling för att skapa bra resultat går som en röd tråd genom boken. Finns även att köpa som e-bok via Adlibris och Bokus.

Innehåll
Ledarskap och organisation betonar människans roll i organisationen och ger dina elever möjlighet att förstå begrepp, teorier och modeller inom detta tvärvetenskapliga ämne. Den tydliga strukturen gör ämnet överskådligt. Boken är indelad i fyra block som kan studeras i valfri ordning:

* Individen
* Gruppen
* Ledaren
* Organisationen

Förstå och tänka!
Blockens olika kapitel presenterar viktiga frågor inom kunskapsfältet på ett pedagogiskt sätt - i text, bild och infografik. Dessutom finns reflektionsfrågor parallellt med läsningen och fördjupningsavsnitt för den som vill lära sig mer. Varje kapitel avslutas med sammanfattning, studieuppgifter, diskussionsfrågor och verklighetsbaserade case. Allt för att göra innehållet användbart för egen förståelse, analys och kritisk granskning.

På Sanoma Utbildnings hemsida finns dessutom PowerPoint-presentationer till boken att ladda ned.

Ledarskap och organisation finns också i en digital version i vår plattform Kampus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap och organisation
  2. +
  3. Management : att leda verksamheter och människor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Management : att leda verksamheter och människor av Lars H Bruzelius, Per-Hugo Skärvad (häftad).

Köp båda 2 för 1016 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ledarskap och organisation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förbättra leverans
    Khalid Bashir, 3 september 2021

    det har gått en vecka sedan jag beställde boken och har fortfarande inte fått. De har 1-3 dagars leverans med det verkar vara bullshit

Visa alla 1 recensioner