Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
500
Utgivningsdatum
2018-07-26
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 169 x 25 mm
Vikt
1020 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789152354988
Projektledning upplaga 7 (häftad)

Projektledning upplaga 7

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2018-07-26

Slutsåld

Projektmetodiken omfattar både projektstyrning och projektledning som tillsammans utgör en helhet med syfte att säkerställa verksamhetens behov samtidigt som det ska garanterar resultat i de enskilda projekten. Detta har förtydligats och exemplifierats på flera ställen i denna sjunde upplaga för att harmoniera med de nya standarder och guidelines som de internationella organisationerna ISO, PMI och IPMA publicerat de senaste åren.

Den sjunde upplagan av boken Projektledning innehåller fler modeller, riktlinjer och processer för att stödja hela projektprocessen, allt från urval och prioritering mellan olika projektidéer fram till nyttorealisering och effektuppföljning. Beroende på förutsättningar och behov kan det innebära att den traditionella projektmetodiken behöver kombineras med agila utvecklingsmetoder. Detta beskrivs ingående i boken.

Projektledning har utsetts till "Bästa lärobok på högskolenivå i företagsekonomi", vilket bekräftar bokens pedagogiska upplägg och höga nivå. Att innehållet i boken hela tiden testas mot verkligheten är nog en av orsakerna till att den hittills varit så framgångsrik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Projektledning upplaga 7. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa boken
    Walat Abosh, 25 januari 2019

    Allt man behöver inom projektledning finns i denna bok. En fantastisk och lärorikt bok är den. Jag Rekommenderar den 100%

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bo Tonnquist