Projektledning upplaga 7 (häftad)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-07-26
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 169 x 25 mm
Vikt
1020 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789152354988
Projektledning upplaga 7 (häftad)

Projektledning upplaga 7

Häftad Svenska, 2018-07-26
559
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Projektmetodiken omfattar både projektstyrning och projektledning som tillsammans utgör en helhet med syfte att säkerställa verksamhetens behov samtidigt som det ska garanterar resultat i de enskilda projekten. Detta har förtydligats och exemplifierats på flera ställen i denna sjunde upplaga för att harmoniera med de nya standarder och guidelines som de internationella organisationerna ISO, PMI och IPMA publicerat de senaste åren.

Den sjunde upplagan av boken Projektledning innehåller fler modeller, riktlinjer och processer för att stödja hela projektprocessen, allt från urval och prioritering mellan olika projektidéer fram till nyttorealisering och effektuppföljning. Beroende på förutsättningar och behov kan det innebära att den traditionella projektmetodiken behöver kombineras med agila utvecklingsmetoder. Detta beskrivs ingående i boken.

Projektledning har utsetts till "Bästa lärobok på högskolenivå i företagsekonomi", vilket bekräftar bokens pedagogiska upplägg och höga nivå. Att innehållet i boken hela tiden testas mot verkligheten är nog en av orsakerna till att den hittills varit så framgångsrik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projektledning upplaga 7
  2. +
  3. Projektledning Paket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Projektledning Paket av Bo Tonnquist (häftad).

Köp båda 2 för 1308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bo Tonnquist

Bloggat om Projektledning upplaga 7