Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
300 x 210 x 20 mm
Vikt
876 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789152355572
Projektledning Övningsbok upplaga 4 (häftad)

Projektledning Övningsbok upplaga 4

Häftad Svenska, 2018-06-01
364
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
De två böckerna är tillsammans ett heltäckande läromedel inom projektledning, men kan också användas av yrkesverksamma som vill öka sina kunskaper inom projektmetodik, agila metoder och ledarskap. Böckerna kan användas inför en certifiering då innehåll och terminologi är anpassade till PMI:s och IPMA:s syn på projektledning.

Projektledning - övningsbok har en disposition som följer flödet i ett projekt. Avsnitt om projektmetodik varvas med kapitel om ledarskap och personlig utveckling. Innehållet är uppdelat i sex avsnitt. Första avsnittet innehåller övningar och tester som berör projekt som arbetsform, grundläggande projektmetodik och projektroller samt agila metoder. Avsnitt två, tre, fyra och fem innehåller övningar och tester som berör de olika stegen i projektflödet från initiering ända till nyttorealisering. Övningsbokens sjätte avsnitt har fokus på hela projektverksamheten. Här utgör portföljhantering, projektkontor och projektmognad, samt certifiering viktiga delar.

Projektledning - övningsbok ger möjlighet att träna på alla områden man bör behärska för att på ett professionellt sätt kunna planera och genomföra projekt eller organisera och styra en projektverksamhet. Övningsboken innehåller även en analysmodell för att bedöma organisationens projektmognad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projektledning Övningsbok upplaga 4
  2. +
  3. Projektledning Paket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Projektledning Paket av Bo Tonnquist (häftad).

Köp båda 2 för 1063 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Projektledning Övningsbok upplaga 4