Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2019-01-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
242 x 173 x 20 mm
Vikt
609 g
ISBN
9789152355985
Företagsekonomi för icke-ekonomer upplaga 3 (häftad)

Företagsekonomi för icke-ekonomer upplaga 3

(9 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad, Svenska, 2019-01-01

Slutsåld

Företagsekonomiska begrepp och samband förklaras på ett lättförståeligt sätt och den täcker upp alla relevanta delar av företagsekonomin. Boken behandlar allt från företagets affärsidé, marknadsföring, inköp och försäljning till skatter, bokföring, kalkyler, budgetering och avveckling av företag. Boken innehåller dessutom flera exempel från verkligheten. Företagsekonomi för icke-ekonomer passar utmärkt i kurser där grundläggande företagsekonomi ingår. Boken kräver inga förkunskaper. Boken kan med fördel även användas vid självstudier och fungerar bra som en introduktionsbok för den som funderar på att starta företag. Till Företagsekonomi för icke-ekonomer finns en utförlig uppgiftsbok med lösningar. På Sanoma Utbildnings hemsida finns desutom utförliga PowerPoint-presentationer att ladda ned. Böckerna tillsammans utgör en utmärkt grundkurs i företagsekonomi. I denna, tredje upplaga har boken fått en ny layout, exempel har förnyats, statistiska uppgifter och texter har uppdaterats.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Företagsekonomi för icke-ekonomer upplaga 3. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Utmärkt!
  Ekonomistudent , 18 januari 2022

  Boken kopplar teori med exempel på ett sätt som gör den rolig att läsa och möjligt för en icke ekonom att lära sig. Bra med övningsbok som gör att man får jobba med "case". Har hört att tidigare upplagor hade fel i facit men min version har inga fel vad jag märkt, vare sig i lärobok eller facit.

 2. För många fel
  Ioana, 23 februari 2021

  För många fel i texten, övning och facit.
  Det handlar om fel som kan påverka hela resultatet i en övning.

 3. Rekommenderar ej
  Rebecka, 16 februari 2021

  Opedagogisk bok med mycket skrivfel i, uppgiftsboken är dock värre. Skulle inte rekommendera denna till någon. Kan ej blivit korrekturläst.

 4. Fattig
  - (Hallstahammar), 10 november 2020

  Fin layout men fattig på den konkreta information man vill ha. Övningsboken har uppgifter utan återkoppling i läsboken hur man löser dem. Välj en annan bok. (E3000 tillexempel)

 5. Fel fel fel
  Markus , 14 oktober 2020

  Många skrivfel, på flera ställen har lagarna ändrats, fel tabeller på flera ställen... köper man studentlitteratur så förväntar man sig att det ska vara korrekt. Fel, fel och fel. Rekommenderas ej.

 6. Dålig uppdatering
  Anna Ivarsson, 21 januari 2020

  Massa felstavningar i boken och facit stämmer inte överens med uppgifterna som ska göras. Tråkigt när de är en uppdatering och den inte stämmer.

 7. Korrekturläsning
  Roger Bråberg, 21 januari 2020

  Massvis med både felstavningar och fakta fel gör att boken blir lite svår att använda på egen hand utan kräver en lärare som kan visa vad som är fel i uppgifterna

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Wolfram Trostek