Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2019-01-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
300 x 215 x 20 mm
Vikt
991 g
ISBN
9789152356296
Företagsekonomi för icke-ekonomer uppgifter och lösningar (häftad)

Företagsekonomi för icke-ekonomer uppgifter och lösningar

(12 röster)  |  Läs 9 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-01-01
493
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Företagsekonomi för icke-ekonomer uppgifter och lösningar Kan levereras innan julafton
Företagsekonomiska begrepp och samband förklaras på ett lättförståeligt sätt och den täcker upp alla relevanta delar av företagsekonomin. Boken behandlar allt från företagets affärsidé, marknadsföring, inköp och försäljning till skatter, bokföring, kalkyler, budgetering och avveckling av företag. Boken innehåller dessutom flera exempel från verkligheten. Företagsekonomi för icke-ekonomer passar utmärkt i kurser där grundläggande företagsekonomi ingår. Boken kräver inga förkunskaper. Boken kan med fördel även användas vid självstudier och fungerar bra som en introduktionsbok för den som funderar på att starta företag. Till Företagsekonomi för icke-ekonomer finns en utförlig uppgiftsbok med lösningar. På Sanoma Utbildnings hemsida finns desutom utförliga PowerPoint-presentationer att ladda ned. Böckerna tillsammans utgör en utmärkt grundkurs i företagsekonomi. I denna, tredje upplaga har boken fått en ny layout, exempel har förnyats, statistiska uppgifter och texter har uppdaterats.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Företagsekonomi för icke-ekonomer uppgifter och lösningar
 2. +
 3. Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser av Joakim Lamotte (inbunden).

Köp båda 2 för 782 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Företagsekonomi för icke-ekonomer uppgifter och lösningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För många fel
  Ioana, 23 februari 2021

  För många fel i texten, övning och facit.
  Det handlar om fel som kan påverka hela resultatet i en övning.

 2. Felskrivet i facit och i uppgifterna
  Student , 22 februari 2021

  Utöver dessa felskrivingar är det en simpel bok med övningar som man enkelt förstår. Förstör dock när facit är fel ibland med både siffror och uträkningar. Blir svårt att lita på boken.

 3. Rekommenderar ej
  Rebecka, 16 februari 2021

  Fruktansvärt mycket fel, både i uppgifter och i facit. Till vissa uppgifter finns ej facit ö.h.t. Och till andra finns ingen uträkning endast svar. Väldigt opedagogisk bok tyvärr. Ingen korrekturläsning kan ha gjorts för denna bok.

 4. Köp inte!
  Anna-Karin , 4 februari 2021

  Många stavfel och dessutom felaktigheter i facit. Nog kunde de väl ha kostat på en ordentlig korrekturläsning innan nytryckningen, eller åtminstone ha en uppdaterad version online tillgänglig för den som köpt boken.

 5. Fel fel fel
  Markus , 14 oktober 2020

  Väldigt mycket fel i facit och många skriv fel. Köper man studentlitteratur så förväntar man sig att det ska vara korrekt. Som sagt dåligt!

 6. Fel i facit
  Tur, 17 maj 2020

  Läsbokens innehåll är bra men en del stavfel. Övningsbokens facit är fel på många ställen, speciellt i kapitel 8 där de inte har uppdaterat facit efter de nya skattetabellerna. Förvirrande.

 7. Fel i facit
  Bettie, 27 januari 2020

  Det är många stavfel i läsboken och facit är fel i många övningar i övningsboken. Man kan tycka att de borde se över detta.

 8. Dålig uppdatering
  Anna Ivarsson, 21 januari 2020

  Massa felstavningar i boken och facit stämmer inte överens med uppgifterna som ska göras. Tråkigt när de är en uppdatering och den inte stämmer.

 9. Korrekturläsning
  Roger Bråberg, 21 januari 2020

  Massvis med felstavningar i texten och felaktigt material om värnskatt gör att en del av materialet bara krånglar till det extra

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Wolfram Trostek

 • Företagsekonomi för icke-ekonomer faktabok, upplaga 4

  Wolfram Trostek

  Företagsekonomiska begrepp och samband förklaras på ett lättförståeligt sätt och läsaren behöver inga förkunskaper i ämnet. Boken täcker upp alla relevanta delar av företagsekonomin, allt från företagets affärsidé, marknadsföring, inköp och försäl...

 • Företagsekonomi för icke-ekonomer övningsbok, upplaga 4

  Wolfram Trostek

  Företagsekonomiska begrepp och samband förklaras på ett lättförståeligt sätt och läsaren behöver inga förkunskaper i ämnet. Boken täcker upp alla relevanta delar av företagsekonomin, allt från företagets affärsidé, marknadsföring, inköp och försäl...