Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (26.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-02-11
Förlag
Sanoma Utbildning
ISBN
9789152356777
Vård- och omsorgsarbete 1 (e-bok)

Vård- och omsorgsarbete 1 E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-11
292
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vård- och omsorgsarbete 1 ger eleven möjlighet att utveckla grundläggande kunskaper i vård och omsorg. Boken följer ett logiskt upplägg där teoretiska och praktiska delar knyter an till varandra. Vikten av helhetssyn, empatiskt förhållningssätt, gott bemötande och ett väl fungerande samarbete lyfts fram.
I boken beskrivs hur och varför olika vård- och omsorgsuppgifter samt medicintekniska uppgifter utförs.
Studieuppgifter, berättelser och praktiska övningar ger eleven möjlighet att reflektera och utveckla förmågan att utföra arbetsuppgifter på ett yrkesmässigt sätt.
I denna andra upplaga har innehållet uppdaterats och reviderats för att tydligare passa kursplanen samt för att stärka elevernas möjligheter att tillgodogöra sig innehållet i boken.

Avsedd för: Vård- och omsorgsprogrammet, yrkesintroduktion, kompetensutveckling för vård- och omsorgspersonal samt Yrkeshögskolan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vård- och omsorgsarbete 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra innehåll
    Evsko, 29 oktober 2020

    Innehållet är bra och lärorikt. Registret har dock inte funkat för min del. Om jag söker t ex "Arbetsmiljölagen" så kanske det står att det finns på sida 44. Jag tar mig till sid. 44, och där står det om livsmedelshygien. Hm. Så, innehållet är bra, men det är ibland knepigt att hitta informationen jag vill läsa om.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna