Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
633
Utgivningsdatum
2019-07-19
Upplaga
5
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Nordell, Per Jonas (förf.) / Persson H, Annina (förf.) / Radetzki, Marcus (förf.) / Zila, Josef (förf.)
Dimensioner
245 x 177 x 33 mm
Vikt
1250 g
ISBN
9789152357569
Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt (häftad)

Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-07-19

Slutsåld

Den femte upplagan är uppdaterad enligt nya lagar och regler. Bland dessa kan nämnas regler för framtidsfullmakt inom avtalsrätten, företagshemligheter, värdeöverföringar och kapitalskydd inom avsnittet näring, underlåtenhet inom straffrätten, finansiella instrument och obehöriga transaktioner inom fordringsrätten samt äktenskapsförord, föräldraskap vid inseminering och ändrad könstillhörighet inom avsnittet om familjerätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vettig
    - (Hallstahammar), 10 november 2020

    Ganska tungläst för en nybörjare men har man någon form utav återkoppling i exempelvis föreläsningar blir den mer vettig och förståeligt. Annars en bra bok där man lätt hittar det man söker.

  2. Juridik, Lundberg et al.
    Mårten Behm, 21 januari 2020

    För mig som läste JÖKen för 28 år sedan är det en bra repetition inför kurs i affärsjuridik, och den gör nog sitt jobb. Men den känns torftigt skriven jämfört med Malmströms Civilrätt (numera Ramberg) som vi hade som huvudbok då. Det var en väldigt bra bok. En fördel med denna bok är dock att även straffrätt och processrätt ingår.

Visa alla 2 recensioner