Goodwill Företagsekonomi 1 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (19.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Goodwill (del 1)
Utgivningsdatum
2019-06-27
Förlag
Sanoma Utbildning
ISBN
9789152358245

Goodwill Företagsekonomi 1 E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-06-27
275
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Boken behandlar grundläggande kunskaper i ämnet företagsekonomi med ett innehåll som anknyter till ungdomars verklighet idag. Faktaboken med tillhörande övningsbok bildar en enhet som gör det enkelt både för lärare och elever att nå målen i kursen.

Goodwillböckerna består av block, som i sin tur är indelade i kapitel. I kapitlen finns ytterligare vardagliga och verkliga exempel som eleven lätt kan relatera till. Faktatexterna är väl strukturerade och överskådliga modeller och diagram samt bilder ger sammanhang.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Goodwill Företagsekonomi 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dåligt format på boken
    tobbe, 11 augusti 2023

    Denna pdf bok är detsamma som det fysiska men tyvärr så går det inte att få ett bra format på den, hur man än gör så skär sig sidorna konstigt oavsett upplösning på skärm eller app.
    ibland går det inte läsa vad som står i ett stycke för att det skär mitt i men resterande dyker inte upp på nästa sida, otroligt rörigt, det blir lite svårt när uppgiftsboken refererar till en text på ex sidan 11 från fakta boken, men i pdf boken så blir det sidan 5.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna