Rätt Moms 2020 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-22
Förlag
Sanoma Utbildning
SAB
Qafba:oe
ISBN
9789152358658
Rätt Moms 2020 (häftad)

Rätt Moms 2020

Häftad Svenska, 2020-01-22
629
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Rätt Moms förklarar hur moms ska hanteras genom en tydlig beskrivning av regler, överskådliga lathundar, bilder och exempel på konteringar och fakturor. I boken visas tydligt vilka uppgifter kvitton, fakturor och kreditnotor måste innehålla och vilket lands faktureringsregler som ska tillämpas vid internationell handel.

Rätt Moms 2020 innehåller ännu fler sammanfattningar av tekniskt svåra momsregler. Du får även vägledning genom bilder, exempel på fakturor, bokföringstips och ställningstaganden från Skatteverket. Dessutom märks bland annat nyheter kring Brexit och vårdmoms.

Rätt Moms är ett oumbärligt verktyg för alla som kommer i kontakt med moms och kan användas av dig som arbetar med reskontra, är ekonomiassistent, redovisningschef, ekonomi chef, skattechef, redovisningskonsult, egen företagare eller företagsledare.

Rätt Moms är skriven av Anna Sandberg Nilsson och Lena Westfahl som är momsexperter och arbetar på Svenskt Näringsliv respektive Grant Thornton.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rätt Moms 2020
  2. +
  3. Rätt Lön 2020

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rätt Lön 2020 av Erika Dahlgren (häftad).

Köp båda 2 för 1258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Mervärdesskattens grunder

    Anna Sandberg Nilsson, Lena Westfahl

    Mervärdesskatten påverkar oss alla, varje dag. Varje gång vi som privatpersoner köper något stöter vi på moms. Det är företagen, som är en oavlönad uppbördsman åt staten, som ska hantera skatten för varje transaktion, i varje faktura och som ska r...

Bloggat om Rätt Moms 2020