Rätt Skatt 2020 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
800
Utgivningsdatum
2020-01-22
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 148 x 33 mm
Vikt
898 g
SAB
Oe-c
ISBN
9789152358672
Rätt Skatt 2020 (häftad)

Rätt Skatt 2020

Häftad Svenska, 2020-01-22

Slutsåld

Genom att slå upp ett begrepp i Rätt Skatt får du enkelt reda på hur du säkerställer att en transaktion behandlas rätt vid inkomstbeskattningen. Boken behandlar inkomst av näringsverksamhet, oavsett i vilken form den bedrivs; från aktiebolag till enskild näringsverksamhet. Den omfattar även inkomst av tjänst i de delar som är relevanta för anställda i en näringsverksamhet. Innehåller hänvisningar till relevant lagtext och rättsfall samt hänvisningar till deklarationsblanketter.

Rätt Skatt 2020 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete. Exempelvis avskaffad värnskatt och slopad skatt för personer över 65 år. Dessutom har nya uppslagsord om fri rörlighet för kapital och arbetstagare lagts till, liksom fördjupad information om internationell beskattning, koncerninterna fordringar och utländsk fordringsrätt.

Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatterådgivare, revisor, redovisningskonsult, CFO eller controller på ett företag är Rätt Skatt ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.

Rätt Skatt är av Urban Kardvik och Lars Samuelsson, båda är verksamma som skatterådgivare och har lång praktisk erfarenhet inom skatteområdet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Rätt Skatt 2021

    Urban Kardvik, Lars Samuelsson

    Genom att slå upp ett begrepp i Rätt Skatt får du enkelt reda på hur du säkerställer att en transaktion behandlas rätt vid inkomstbeskattningen. Boken behandlar inkomst av näringsverksamhet, oavsett i vilken form den bedrivs; från aktiebolag till ...