Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-05
Upplaga
2
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
298 x 238 x 25 mm
Vikt
865 g
SAB
Fc
ISBN
9789152358993
SamSpråk 2 : lärarhandledning (häftad)

SamSpråk 2 : lärarhandledning

Häftad Svenska, 2020-06-05
1269
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lärarhandledningen innehåller förslag på arbetsgång till textbokens alla texter och övningar, bildfrågor, metodiska tips, hörmanus till hörförståelser, cirka 100 kopieringsunderlag samt tester. I handledningen finns även utdrag ur kursplanen och kunskapskraven för sfi kurs D.

Kopieringsunderlagen består av bland annat dialogövningar, cloze test och korsord samt uppgifter som tränar grammatik och vokabulär.

SamSpråk 2 är avsedd för sfi D och Språkintroduktion och utvecklar färdigheterna att läsa, att skriva, att tala och att förstå talad svenska. Samspråk 2 tar upp relevanta och intressanta teman som miljö, kultur, konsumtion, makt och media.
Liksom i SamSpråk 1 läggs stor vikt vid kunskaper om det svenska samhället. Eleverna ges många tillfällen att uttrycka sina åsikter, berätta om egna erfarenheter, reflektera samt göra kulturella jämförelser.

SamSpråk 2 består av: Textbok med inlästa texter, dialoger, dikter och nyckelord, övningsbok med övningar på läsförståelse och ordkunskap, lärarhandledning med uppdaterade kopieringsunderlag, facit till textbok, övningsbok, kopieringsunderlag och tester, inläst ljud på övningsmästaren.se och inlästa hörförståelser från textboken på sanomautbildning.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SamSpråk 2 : lärarhandledning
  2. +
  3. SamSpråk - HÖR kopieringsunderlag inkl. facit/mp3

De som köpt den här boken har ofta också köpt SamSpråk - HÖR kopieringsunderlag inkl. facit/mp3 av Eva Bernhardtson, Louise Tarras (häftad).

Köp båda 2 för 2768 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna