Matematik Origo 1b/1c vux, upplaga 2 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-12-10
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
253 x 200 x 20 mm
Vikt
935 g
SAB
Ta
ISBN
9789152359228

Matematik Origo 1b/1c vux, upplaga 2

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-12-10
558
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den nya upplagan av Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker skrivna för den reviderade ämnesplanen, som för vuxenutbildningen på gymnasial nivå gäller från 2022. Matematik Origo gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse.

Varje avsnitt inleds med en teorigenomgång och ett antal noggrant utvalda exempel. Vår övertygelse är att förståelse skapar den motivation som behövs för att eleverna ska lyckas med sina matematikstudier. Detta syns bland annat i vår strävan att göra genomgångar och exempel begripliga för alla, utan att för den skull väja för det som elever kan uppfatta som svårt.

För att göra det möjligt för dig som lärare att arbeta med klassen samlad kring ett matematiskt moment, innehåller varje avsnitt varierade uppgifter på tre olika nivåer. På varje nivå varvas färdighetsträning med uppgifter som tränar problemlösning och resonemangsförmåga. Här finns rikligt med uppgifter, både för den elev som behöver enkla ingångar och för den elev som behöver utmaningar.

Varje kapitel avslutas med en mängd användbara resurser för repetition och fördjupning av det matematiska innehållet, bland annat en tankekarta, fördjupande uppgifter och ett kapiteltest.

Till varje elevbok hör ett gediget lärarstöd i form av en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matematik Origo 1b/1c vux, upplaga 2
  2. +
  3. Goodwill Företagsekonomi 1 Uppgiftsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Goodwill Företagsekonomi 1 Uppgiftsbok av Eva Blomkvist, Bo Egervall (häftad).

Köp båda 2 för 1104 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna