Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-06-05
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
211 x 150 x 14 mm
Vikt
335 g
SAB
Qbab
ISBN
9789152359334
Boosta intraprenörskap : utveckla kreativa medarbetare (häftad)

Boosta intraprenörskap : utveckla kreativa medarbetare

Häftad,  Svenska, 2020-06-05
394
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boosta intraprenörskap : utveckla kreativa medarbetare Kan levereras innan julafton
Hur kan verksamheter öka sin innovationsförmåga och därmed maxa sin konkurrenskraft? Innovationsförmågan på ett företag bestäms av de anställda. Det är dags att upptäcka intraprenören! I Boosta intraprenörskap får du ta del av både forskning och praktiska erfarenheter från ledare och organisationer. Efter att ha läst boken kommer du bland annat att: Veta vad intraprenörskap är, och varför din verksamhet bör ägna sig åt det. Förstå intraprenörens drivkrafter, arbetssätt, agerande och personliga egenskaper - intraprenörens DNA. Förstå det ledarskap som boostar intraprenörskap. Boken vänder sig till ledare, HR och medarbetare som vill utveckla sin egna och verksamhetens intraprenöriella förmåga.
Charlotte Haegermark är den tidigare motorsportföraren som gick från marknadsföring och employer branding till att bli förändringsledare, teamledare och intraprenör. Med erfarenheter från Porsche, Tesla, Red Bull och försvars- och säkerhetsföretaget Saab delar hon nu med sig av sina innovations- och ledarskapskunskaper med stor passion och energi.
Charlotte har fått flera utmärkelser för sitt arbete, och bland annat blivit nominerad till "Årets innovativa ledare 2020" (Chef), "Framtidens kvinnliga ledare 2020" (Ledarna) samt till Forbes talanglista "30 under 30 list 2017".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Boosta intraprenörskap : utveckla kreativa medarbetare
  2. +
  3. Där stormen är :  en "swishhoras" betraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser av Joakim Lamotte (inbunden).

Köp båda 2 för 683 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »