Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2020-06-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
265 x 210 x 15 mm
Vikt
655 g
ISBN
9789152360095
Projektledning från grunden (häftad)

Projektledning från grunden

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2020-06-01
459
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Projektledning från grunden är en bok för dig som ska leda eller vara med i ditt första projekt. Den är främst tänkt som kurslitteratur på grundläggande kurser i projektledning och projektkunskap inom yrkesutbildningar, men passar också bra för kurser på gymnasiet. Även du som har varit med i ett par projekt och vill komplettera din praktiska erfarenhet med teori har stor behållning av boken. Denna bok är en förenklad och nedkortad version av storsäljaren Projektledning. Under Nedladdningsbart material på vår hemsida kan du ladda ner material till en grundutbildning i projektledning som omfattar 15 lektioner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Projektledning från grunden
 2. +
 3. Ledarskap och organisation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskap och organisation av Maria Bergengren (häftad).

Köp båda 2 för 979 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Projektledning från grunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt lättläst
  Anders Wallman, 8 april 2021

  Detta är en mycket bra bok att börja med om du ska börja med projektledning. Väldigt lätt att följa steg för steg. Om du redan har börjat med projektledning behöver en mer avancerad bok.

 2. Bra innehåll men för grunt
  Mikhail Shik, 16 september 2020

  Köpte boken på rekommendation av lärare från en YH inom PL. Boken har bra innehåll men det går för lite i detaljer kring varje aspekt och många blad går åt övingar osv. Om du läser PL eller vill lära dig på egen hand med kompetensutveckling så skulle jag välja någon annan bok som går djupare i varje moment. Tror denna författare har skrivit en annan bok som gör just det men jag har inte provat den boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Bo Tonnquist