Rätt Moms 2021 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
1032
Utgivningsdatum
2021-01-25
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 148 x 46 mm
Vikt
1110 g
ISBN
9789152360378
Rätt Moms 2021 (häftad)

Rätt Moms 2021

Häftad Svenska, 2021-01-25

Slutsåld

Rätt Moms förklarar hur moms ska hanteras genom en tydlig beskrivning av regler, överskådliga lathundar, bilder och exempel på konteringar och fakturor. I boken visas vilka uppgifter kvitton, fakturor och kreditnotor måste innehålla och vilket lands faktureringsregler som ska tillämpas vid internationell handel.

Rätt Moms 2021 innehåller ännu fler sammanfattningar av tekniskt svåra momsregler. Du får även vägledning genom bilder, exempel på fakturor, bokföringstips och ställningstaganden från Skatteverket. Exempel på några av årets nyheter är kundförlust, företrädaransvar, momspliktig uthyrning av vårdpersonal och till tillfälliga anstånd med inbetalning av moms.

Rätt Moms är ett oumbärligt verktyg för alla som kommer i kontakt med moms och kan användas av dig som arbetar med reskontra, är ekonomiassistent, redovisningschef, ekonomichef, skattechef, redovisningskonsult, egen företagare eller företagsledare.

Rätt Moms är skriven av Anna Sandberg Nilsson och Lena Westfahl som är momsexperter och arbetar på Svenskt Näringsliv respektive Grant Thornton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Rätt Moms 2022

    Anna Sandberg Nilsson, Lena Westfahl

    Rätt Moms förklarar hur moms ska hanteras genom en tydlig beskrivning av regler, överskådliga lathundar, bilder och exempel på konteringar och fakturor. I boken visas vilka uppgifter kvitton, fakturor och kreditnotor måste innehålla och vilket lan...

  • Mervärdesskattens grunder

    Anna Sandberg Nilsson, Lena Westfahl

    Mervärdesskatten påverkar oss alla, varje dag. Varje gång vi som privatpersoner köper något stöter vi på moms. Det är företagen, som är en oavlönad uppbördsman åt staten, som ska hantera skatten för varje transaktion, i varje faktura och som ska r...