Rätt Skatt 2021 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-25
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 148 x 39 mm
Vikt
917 g
SAB
Oe-c
ISBN
9789152360385
Rätt Skatt 2021 (häftad)

Rätt Skatt 2021

Häftad Svenska, 2021-01-25

Slutsåld

Genom att slå upp ett begrepp i Rätt Skatt får du enkelt reda på hur du säkerställer att en transaktion behandlas rätt vid inkomstbeskattningen. Boken behandlar inkomst av näringsverksamhet, oavsett i vilken form den bedrivs; från aktiebolag till enskild näringsverksamhet. Den omfattar även inkomst av tjänst i de delar som är relevanta för anställda i en näringsverksamhet. Rätt Skatt innehåller hänvisningar till relevant lagtext och rättsfall samt hänvisningar till deklarationsblanketter.

Rätt Skatt 2021 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete. Som exempel skriver vi om nya regler om gåva och skattefri förmån, tillfälliga anstånd med inbetalning av skatt och utökad möjlighet till avsättning till periodiseringsfond.

Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatterådgivare, revisor, redovisningskonsult, CFO eller controller på ett företag är Rätt Skatt ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.

Rätt Skatt är skriven av Urban Kardvik och Lars Samuelsson, båda är verksamma som skatterådgivare och har lång praktisk erfarenhet inom skatteområdet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Rätt Skatt 2022

    Urban Kardvik, Lars Samuelsson

    Genom att slå upp ett begrepp i Rätt Skatt får du enkelt reda på hur du säkerställer att en transaktion behandlas rätt vid inkomstbeskattningen. Boken behandlar inkomst av näringsverksamhet, oavsett i vilken form den bedrivs; från aktiebolag till ...