Digital marknadsföring (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2021-01-20
Upplaga
3
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 172 x 15 mm
Vikt
448 g
SAB
Qblb
ISBN
9789152360811

Digital marknadsföring

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-01-20
507
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Digital marknadsföring varvar aktuell forskning med praktiska exempel hur företag tar den digitala marknadsföringen till en ny nivå. Fokus ligger på mobilitet, sociala medier, co-creation och lojalitetsprogram. Författarnas ambition är att ge en grundläggande förståelse för digital marknadsföring oavsett vilka verktyg och metoder som används.
Tredje upplagan har uppdaterats med nya exempel och begrepp, och metoder och strategier för implementering har förtydligats.
Boken vänder sig till studerande vid universitet, högskola, YH-utbildningar och hos utbildningsföretag, men den är också mycket lämplig för praktiskt verksamma marknadsförare som vill aktualisera sina kunskaper.
Se www.digitalmf.se för extra material och aktuella case.

Författarna Roger Ström och Martin Vendel har lång erfarenhet av att kombinera forskning och praktiska utmaningar i näringslivet. Roger Ström är verksam vid Företagsekonomiska institutionen, Lunds universitet. Martin Vendel är bland annat knuten till Institutionen för industriell ekonomi och organisation vid KTH i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digital marknadsföring
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 756 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »