Personlig utveckling från grunden 2 u (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-11
Förlag
Sanoma Utbildning
ISBN
9789152361429
Personlig utveckling från grunden 2 u (e-bok)

Personlig utveckling från grunden 2 u E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-01-11
306
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Hur kommer det sig att vissa människor fungerar bra i nästan alla situationer, medan andra misslyckas? Hur går det till när vi formas till de människor vi är? Vad kan man göra för att bli mer och mer av den människa man vill vara och nå de mål man har?
Personlig utveckling från grunden beskriver hur vi människor fungerar mentalt och psykiskt och innehåller teorier om hur vi ska göra för att lyckas med vår personliga utveckling, såväl privat som yrkesmässig. Den handlar om mental träning, självkänsla, självkännedom, arv och miljö, hjärnan, känslor, tankar och positiv psykologi. Särskilt fokuserar den på hur man ska få sitt undermedvetna att fungera så bra som möjligt på livets väg. Bidrag till boken kommer från många vetenskaper, som pedagogik, psykologi, kognitionsvetenskap, genetik, neurovetenskap, medicin och etik.
Denna bok lämpar sig för universitets- och högskolekurser i till exempel ledarskap, professionell utveckling och kommunikation men även för gymnasie- och yrkeshögskoleutbildningar. Idrottsledare och andra kan använda boken för internutbildning, studiecirklar medan privatpersoner kan använda den i sitt eget utvecklingsarbete.
BERTIL THOMAS är lärare och forskare på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Han har tidigare skrivit och medverkat i flera läroböcker och populärvetenskapliga böcker inom naturvetenskap, teknik och kognitionsvetenskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bertil Thomas