Företagsekonomi - från begrepp till beslut upplaga 8 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
488
Utgivningsdatum
2021-10-04
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 25 mm
Vikt
922 g
SAB
Qb
ISBN
9789152362341

Företagsekonomi - från begrepp till beslut upplaga 8

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-10-04
664
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Företagsekonomi - från begrepp till beslut är ett läromedel för studier i grundläggande företagsekonomi. Boken är indelad i fyra block: Företag och samhälle, Marknad och organisation, Styrning och kalkylering samt Redovisning och ekonomisk analys. Genom indelningen får läsaren en helhetsblick över det företagsekonomiska området, även om boken är på en introducerande nivå. Till faktaboken hör en övningsbok med instuderingsfrågor, diskussionsunderlag, övningsuppgifter och facit med utförliga lösningar. I den åttonde upplagan har uppdateringar gjorts med både anpassad fakta om nya modeller och uppgifter för att beskriva hur den ökade digitaliseringen har medfört förändrade arbetssätt inom ekonomistyrning och marknadsföring. Företagsekonomi - från begrepp till beslut är avsedd för grundläggande kurser i företagsekonomi på eftergymnasial nivå. Boken kan användas i YH-utbildningar och på kurser vid universitet och på högskola, men även av utbildningsföretag och vid företagsintern utbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Företagsekonomi - från begrepp till beslut upplaga 8
 2. +
 3. Företagsekonomi - från begrepp till beslut. Övn.bok uppl 8

De som köpt den här boken har ofta också köpt Företagsekonomi - från begrepp till beslut. Övn... av Jeanette Berggård (häftad).

Köp båda 2 för 1247 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeanette Berggård

 • Företagsekonomi - från begrepp till beslut. Övn.bok uppl 8

  Jeanette Berggård

  Företagsekonomi - från begrepp till beslut är ett läromedel för studier i grundläggande företagsekonomi. Boken är indelad i fyra block: Företag och samhälle, Marknad och organisation, Styrning och kalkylering samt Redovisning och ekonomisk analys.

 • Praktisk affärsekonomi för chefer och entreprenörer

  Jeanette Berggård

  Med en större kunskap inom affärsekonomi, och hur du kan använda de ekonomiska verktygen, står du bättre rustad att förstå verksamheten och fatta rätt beslut i varje situation. Boken ger dig de kunskaper, metoder, råd och verktyg som du behöver fö...