Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2023-08-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
10 x 242 x 190 mm
Vikt
425 g
SAB
Fj
ISBN
9789152364031

Chez nous 8 Övningsbok, upplaga 2

Häftad,  Svenska, 2023-08-15
267
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
För Chez nous 7-9 finns till varje årskurs en textbok och en övningsbok med lite längre och mer fördjupande texter och övningar som bygger vidare på det eleverna lärt sig i tidigare årskurser.

I serien består kapitlen, liksom tidigare, av A-, B- och C-delar där varje del tar upp kapitlets innehåll på olika sätt eller utvecklar sådant som eleverna tidigare stött på i materialet. Chez nous 7, 8 och 9 inleds med ett omfattande repetitionskapitel så att eleverna kan repetera och öva på moment de arbetat med tidigare.

Franska talas i många länder och därför finns till varje kapitel en realia-del med fokus på fransktalande områden runtom i världen. Realia-uppslagen är helt och hållet på franska och tar upp intressant fakta och relevant information om länder, regioner och städer.

Coup d"envoi och Regardez är två moment som återkommer i varje delkapitel. Coup d"envoi är en "avspark" som ger förförståelse till avsnittets innehåll. Det består oftast av en hörövning, där eleverna får lyssna efter centrala ord och begrepp som sedan presenteras i avsnittet. Regardez-avsnitten samlar ord, uttryck och grammatik som förekommer i texten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chez nous 8 Övningsbok, upplaga 2
  2. +
  3. Musse & Helium. Den låsta portalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Musse & Helium. Den låsta portalen av Camilla Brinck (inbunden).

Köp båda 2 för 416 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »