Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2023-02-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 173 x 11 mm
Vikt
335 g
SAB
Fct
ISBN
9789152365076

Språkvägen - Arbetsliv

Häftad,  Svenska, 2023-02-15
352
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Språkvägen Arbetsliv är en introduktion till arbetslivet i Sverige och kan användas av elever som bl.a. läser en utbildning med yrkesinriktning och befinner sig på sfi kurs C och D eller motsvarande. Boken utvecklar både språket och ger kunskap i hur arbetslivet fungerar. Språkvägen Arbetsliv är uppdelad i 10 kapitel, varav det första kapitlet innehåller grundläggande fakta om arbetsmarknaden och de följande 9 kapitlen är indelande i teman som tar upp situationer som är vanliga på arbetsplatsen.

Liksom övriga böcker i Språkvägen-serien är utgångspunkten att eleverna ska lyssna och samtala för att sedan läsa och skriva. Boken är utrustad med lyssningskoder för att göra det lättare för eleverna att lyssna till texterna. Koderna finns vid tankekartorna, huvudtexterna och uttalsövningarna. Scanna enkelt koden med en mobiltelefon eller surfplatta och få ljudet uppläst. Elevbokens texter finns även inlästa som ljudfil på ovningsmastaren.se där det också finns färdighetsträning.

Till Språkvägen Arbetsliv finns det kopieringsunderlag i form av ordlistor, tankekartor och stöd till tankekartor. Dessa kan kostnadsfritt laddas ner på sanomautbildning.se under Språkvägens sida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språkvägen - Arbetsliv
  2. +
  3. Språkvägen sfi B upplaga 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkvägen sfi B upplaga 3 av Ulrika Ekblad, Caroline Söderqvist (häftad).

Köp båda 2 för 712 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Caroline Söderqvist