Skamfilad : om skammens många ansikten och längtan efter liv (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2007-08-01
Upplaga
1
Förlag
Cordia
Dimensioner
205 x 140 x 20 mm
Vikt
460 g
SAB
Dodf
ISBN
9789152631300

Skamfilad : om skammens många ansikten och längtan efter liv

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2007-08-01

Slutsåld

Skam är en känsla som någon gång drabbar oss alla. De flesta av oss har inte ord och bilder för det diffusa obehag den ger upphov till i vårt inre. Ändå påverkar skammen dagligen våra liv och färgar av sig på våra känslor och relationer. Skammen - detta dolda själsgift - tär på livsglädjen och självkänslan och bidrar till stress, trötthet, nedstämdhet och känslor av otillräcklighet.

I Skamfilad ger prästen och terapeuten Göran Larsson en bild av skammen i dess många skepnader och hur den kan ta makten över våra liv. Men han beskriver också hur vi kan hitta utvägar ur gamla låsningar och ineffektiva levnadsmönster och ta klivet ut ur skamvrån. Därför är Skamfilad samtidigt en bok om stolthet, kreativitet och dådkraft - och längtan efter liv.

Göran Larsson är präst och terapeut, verksam vid S:t Lukas Dalarna i Falun. Han har mångårig erfarenhet som personalutbildare och föreläsare och arbetar kontinuerligt i olika rehabiliteringsgrupper för långtidssjukskrivna, bland annat med stressrelaterade diagnoser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skamfilad : om skammens många ansikten och längtan efter liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lite rörig
    Louise Edlund, 18 juni 2015

    Jag hittade en hel del intressant i boken, men tycker den är lite rörig att ta min men sina olika skam-skalor.

  2. Skamfilad och kärlekslös...
    anders olsson, 24 mars 2015

    Mycket bekräftelse i läsningen av boken och vissa saker har blivit tydligare för mig själv, ingen lättläst bok direkt och det ska väl inte en sån här bok vara heller.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Skamfilad : om skammens många ansikten oc...