Gröna själar och andliga trädgårdar (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2010-03-01
Förlag
Cordia
Medarbetare
Sorri, Ester (foto)
Dimensioner
190 x 148 x 14 mm
Vikt
360 g
SAB
Qe
ISBN
9789152632475
Gröna själar och andliga trädgårdar (häftad)

Gröna själar och andliga trädgårdar

(2 röster)
Häftad Svenska, 2010-03-01

Slutsåld

Kan en trädgård vara andlig? Gröna själar och andliga trädgårdar berättar om växters och trädgårdars betydelse för oss människor.

Det andliga kan vara lugnet och stillheten, dofterna och vattnet som porlar men också den trygghet, inspiration och kraft som många upplever i en trädgård. Gröna själar och andliga trädgårdar vill inspirera och hjälpa oss att åter upptäcka vårt beroende av jorden och växterna.

I boken möter vi elva trädgårdsägare som delar med sig av sina tankar och funderingar kring vad deras trädgårdar står för och betyder för dem. John Taylor, trädgårdsmästare i Malmö, Eva-Lisa Lennartsson, kolonist och Martin Lönnebo , biskop emeritus är några av dem som delar med sig av sina erfarenheter.

Förutom detta finns det kapitel som tar upp människans relation till trädgården ur ett historiskt, terapeutiskt och religiöst perspektiv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Mattsson

  • Smått och gott : om vetenskapliga rapporter och referensteknik

    Pia Mattsson, Anders Örtenblad

    Denna lilla bok ger en konkret, kortfattad och lättillgänglig introduktion till rapportskrivning och uppsatsarbete. Författarna har byggt sin framställning på frågor de fått från studenter under många års undervisning. I boken diskuterasskillnader...