Bekännelser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-09-01
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Bekännelser
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
500 g
SAB
Ijz Hagen, Nina
ISBN
9789152633656

Bekännelser

Inbunden,  Svenska, 2011-09-01

Slutsåld

Nina Hagen skriver som hon sjunger - utan skyddsnät och krockkudde, chockerande, provocerande och reservationslöst autentiskt. I sin bok Bekännelser berättar hon
osminkat om sig själv och sitt stormiga liv, och om hur hon mitt i en ateistisk omgivning redan tidigt kom i kontakt med ett förbjudet, men fascinerande väsen som heter Gud. Hon tar med sig läsaren på en vild roadmovie, som tar sin början i Östberlin och därefter fortsätter på många platser runt om i världen.
Till Hamburg, dit hon 1976 flyttade med sin styvpappa Wolf Biermann, och bildade Nina Hagen Band. Till London, där hon på allvar kom i kontakt med punken.
Till Amsterdam, där hon bodde i ett ockuperat hus och Indien där hon fick demoniska upplevelser på ett ashram.
Nina Hagen nöjer sig inte med yttre äventyr och succéer. För henne är den röda tråden viktigast i livet, sanningen, hennes inre, hennes andliga resa. På denna resa har hon sett kärleken, drogerna och döden i vitögat. Hon döptes 2009 i den Tyska Lutherska kyrkan. Under 2010 genomförde hon en bejublad kyrkoturné i Europa där hon mellan låtarna berättade om sin uppväxt, sitt engagemang för fred och miljö och mot rasism.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »