Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2014-09-19
Förlag
Verbum
Dimensioner
180 x 119 x 8 mm
Vikt
135 g
SAB
Cgc
ISBN
9789152634219
Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp (häftad)

Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp

Häftad Svenska, 2014-09-19
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kyrkans besökstjänst: en bok som ger redskap för församlingsmedarbetare att starta, delta och utvärdera arbetet med kyrkans besökstjänst.

Hur kan vi som medmänniskor bidra till att minska någon annan människas ensamhet? Kyrkans besökstjänst vill stimulera till att vi börjar fundera över hur vi var och en kan bidra. Den vill också visa hur ideell tjänst för andra människor, med små medel, kan göra skillnad i deras tillvaro. Genom det arbetet berikas också besökaren. Den glädje det ger att se en annan människa leva upp och förbättra sina möjligheter att hantera sitt liv ökar meningsfullheten i det egna livet.

Bokens syfte är också att berätta om hur besökstjänst i hem och på institution kan fungera på ett respektfullt och lyhört sätt, och ge tips på hur vi kan hantera olika situationer vi kan ställas inför. Vi får möjlighet att fundera över balansen mellan att ge ut till andra och att sätta egna gränser och hur vi själva påverkas i mötena.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp
 2. +
 3. Stiftskyrkan kraftsamlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stiftskyrkan kraftsamlar av Fredrik Santell (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agnete Kinman

 • Ett stycke av vägen : möten i livets slutskede

  Agnete Kinman

  Att försonas med hur livet blev och att det snart är slut liksom att försonas med sig själv och sina nära, kan vara avgörande för att nå inre frid och mod att våga släppa taget om livet. Agnete Kinman gestaltar med sina erfarenheter som såväl läka...

 • Tankar om Guds närvaro - och vår

  Agnete Kinman

  Använder jag mitt liv rätt? Vad är meningen med livet? Visst kan tankarna snudda vid Gud, särskilt när det är tungt. Bär vi på en obestämd längtan som vi inte vet varifrån den kommer eller vart den är riktad? Kanhända har vi upplevt ögonblick av f...

Bloggat om Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsm...