Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2014-09-19
Förlag
Verbum
Dimensioner
180 x 119 x 8 mm
Vikt
135 g
SAB
Cgc
ISBN
9789152634219
Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp (häftad)

Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp

(1 röst)
Häftad Svenska, 2014-09-19
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kyrkans besökstjänst: en bok som ger redskap för församlingsmedarbetare att starta, delta och utvärdera arbetet med kyrkans besökstjänst.

Hur kan vi som medmänniskor bidra till att minska någon annan människas ensamhet? Kyrkans besökstjänst vill stimulera till att vi börjar fundera över hur vi var och en kan bidra. Den vill också visa hur ideell tjänst för andra människor, med små medel, kan göra skillnad i deras tillvaro. Genom det arbetet berikas också besökaren. Den glädje det ger att se en annan människa leva upp och förbättra sina möjligheter att hantera sitt liv ökar meningsfullheten i det egna livet.

Bokens syfte är också att berätta om hur besökstjänst i hem och på institution kan fungera på ett respektfullt och lyhört sätt, och ge tips på hur vi kan hantera olika situationer vi kan ställas inför. Vi får möjlighet att fundera över balansen mellan att ge ut till andra och att sätta egna gränser och hur vi själva påverkas i mötena.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp
  2. +
  3. Dela din tro med andra : en introduktion i personlig evangelisation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dela din tro med andra : en introduktion i pers... av Joel Jarbo (inbunden).

Köp båda 2 för 420 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »