Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-08-22
Förlag
Verbum
Dimensioner
200 x 135 x 35 mm
Vikt
600 g
SAB
Cia
ISBN
9789152635896
Tankestund (inbunden)

Tankestund

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-08-22

Slutsåld

Tankestund följer kyrkans kalender, där varje dag på året innehåller en betraktelse och varje betraktelse utgår från ett bibelcitat hämtat från kyrkoårets texter.

Med traditioner ända från urkyrkans tid och reflektioner kring hur det kan vara att leva som kristen idag skriver 29 skribenter en betraktelse för varje dag på kyrkoåret. Skribenterna är en blandning av präster, pastorer, musiker, politiker, bloggare och studenter förankrade i Svenska kyrkan och Equmeniakyrkan.

För den som läser boken i sin helhet blir det en andlig resa som följer berättelsen om Jesus och tankarna hos 29 skribenter. De reflekterar över allt från vardagligheter till livets djupaste frågor. Skribenterna som bidragit till boken Tankestund är: Ida Eklund, Ludvig Lindelöf, Gudrun Norrfjärd, Isabella Lundgren, Gunilla Hedin, Henrik Roos, Anna Cöster, Albin Tanke, Anna Ekström, Susanne Kjellberg, Pontus Adefjord, Sofia Oreland, Tomas Jarvid , Ida-Maria Brengesjö, Johan Kårlin, Sara Blom,, Eric Dominicus, Josefine Arenius, Ida Hennerdal, Mattias Winblad von Walter, Johannes Dencker, Ulrica Baydoun, Johan Holmgren, Lottie Eriksson, Johannes Söderqvist, Jonas Nording, Johanna Öhman, Sofia Strinnholm och Beatrice Lönnqvist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tankestund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken som gör skillnad !
    O.D, 1 maj 2018

    En fantastisk bok som är lättläst och begriplig och där texten verkligen går in i hjärtat och gör skillnad i vardagens levnads- och synsätt. Varje dag har en sida med text till eftertanke. Boken kan varmt rekommenderas de som är nyfikna på den kristna tron eller redan är troende, men jag tror också att en icke troende person kan ha stor användning av boken. Varje sida börjar med en bibeltext och sedan har författaren skrivit sina tankar om texten och dessa tankar gör att livet som du befinner... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner