Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Livsfrågor
Utgivningsdatum
2019-09-09
Upplaga
1
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Tankar för dagen
Dimensioner
195 x 150 x 15 mm
Vikt
287 g
SAB
Hc.04
ISBN
9789152637708
Tankar för dagen (häftad)

Tankar för dagen

Häftad Svenska, 2019-09-09
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I snart 20 år har radioprogrammet Tankar för dagen sänts i P1 - som en existentiell pärla mitt i nyhetsflödet. Hundratusentals människor stannar varje morgon upp för en stunds eftertanke. Och tankarna smittar varandra - skribenternas tanke föder ofta en ny tanke hos dem som lyssnar.
Nu finns ett urval av dessa tankar i bokform: 25 skribenter delar med sig av 45 texter. Det är en blandning av betraktelser över sådant som just skett i världen och tankar kring händelser ur det egna livet. En bok full av reflektioner som gör att du förhoppningsvis blir inspirerad att själv fundera vidare över livet och existensen.
Skribenter i Tankar för dagen är Zanyar Adami, Carin Ahlqvist, Olivia Bergdahl, Clara Diesen, Lisbeth Gustafsson, KG Hammar, Ove Haugen, Claes Hultling, Therése Jarland, Emil Jensen, Åsa Larsson, Mark Levengood, Stefan Lindberg, Martina Lundgren, Fausta Marianovic, Navid Modiri, Vania Moore Briones, Henrik Nilsson, Are Norrhava, Anette Sallmander, Håkan Sandvik, Anna Sundström-Lindmark, Patricia Tudor-Sandahl, Carl Otto Werkelid, David Väyrynen.
"När jag skriver mina texter tänker jag på poeten Gunnar Ekelöfs ord om att det som är botten i dig är botten också i andra. Tankar för dagen får mig att känna samhörighet och gemenskap med andra. Att vi är mer lika än olika. Att jag inte är ensam." Vania Moore Briones
 
 
 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tankar för dagen
  2. +
  3. Svartgrundet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svartgrundet av Kent Wisti (inbunden).

Köp båda 2 för 580 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Antologi