Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Övrigt
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2020-04-24
Upplaga
1
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Handbok för verksamhetsutveckling
Dimensioner
7 x 192 x 140 mm
Vikt
210 g
SAB
Ck,Qba
ISBN
9789152637968
Handbok för verksamhetsutveckling (häftad)

Handbok för verksamhetsutveckling

Häftad,  Svenska, 2020-04-24
381
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det finns oändligt mycket skrivet inom organisations- och verksamhetsutveckling men ofta saknas perspektiv och tankegångar anpassade för Svenska kyrkan verksamhet. Därför finns den här handboken. Den vänder sig till dig som arbetar i församling och har någon form av verksamhetsansvar samt till dig som är förtroendevald. Syftet med boken är att erbjuda en strategiskt genomtänkt och sammanhållen modell för verksamhetsutveckling i Svenska kyrkans församlingar och pastorat.

Modellen följer en process som innehåller tre delar; kartläggning, inriktning och förändring. I boken beskrivs de olika delarna av modellen närmare, samt hur de kan användas i praktiken. Modellen kan användas både i stora och små pastorat eller församlingar, av både förtroendevalda och personal, såväl i arbetet med att revidera församlingsinstruktionen, inför arbetslags- och terminsplaneringen, som i målarbetet med budgetrelaterade verksamhetsplaner. Processen utgår alltid från den lokala kontexten, likaså målformuleringen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för verksamhetsutveckling
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna