Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Övrigt
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2020-04-24
Upplaga
1
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Handbok för verksamhetsutveckling
SAB
Ck,Qba
ISBN
9789152637968
Handbok för verksamhetsutveckling (häftad)

Handbok för verksamhetsutveckling

Häftad Svenska, 2020-04-24
371
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det finns oändligt mycket skrivet inom organisations- och verksamhetsutveckling men ofta saknas perspektiv och tankegångar anpassade för Svenska kyrkan verksamhet.  Därför finns den här handboken. Den vänder sig till dig som arbetar i församling och har någon form av verksamhetsansvar samt till dig som är förtroendevald. Syftet med boken är att erbjuda en strategiskt genomtänkt och sammanhållen modell för verksamhetsutveckling i Svenska kyrkans församlingar och pastorat. 

Modellen följer en process som innehåller tre delar; kartläggning, inriktning och förändring. I boken beskrivs de olika delarna av modellen närmare, samt hur de kan användas i praktiken. Modellen kan användas både i stora och små pastorat eller församlingar, av både förtroendevalda och personal, såväl i arbetet med att revidera församlingsinstruktionen, inför arbetslags- och terminsplaneringen, som i målarbetet med budgetrelaterade verksamhetsplaner. Processen utgår alltid från den lokala kontexten, likaså målformuleringen. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för verksamhetsutveckling
  2. +
  3. Handbok i tjänstedesign : kund- och användarcentrerat utvecklingsarbete steg för steg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i tjänstedesign : kund- och användarcen... av Carina Rislund, Glenn Jonasson (häftad).

Köp båda 2 för 760 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »