Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Bön & Andakt
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2022-08-31
Upplaga
2
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Pärlälven
Dimensioner
170 x 115 x 10 mm
Vikt
172 g
SAB
Ci
ISBN
9789152639269
Pärlälven (kartonnage)

Pärlälven

Kartonnage,  Svenska, 2022-08-31
289
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pärlälven Kan levereras innan julafton
Martin Lönnebo tar med oss på en lekfull fjällvandring längs en stor brusande älv, Pärlälven i Lappland. Det är både en yttre resa, längs älven, och en inre resa eftersom Frälsarkransen utgör ramen för vandringen. Pärlorna är fyllda av texter och personer som har betytt mycket för Martin Lönnebo genom livet. Det är hans andliga testamente till var och en som vill läsa. Martin Lönnebo utmanar oss att ta livet och döden på allvar i en helig lek ? genom vandringen längs Pärlälven. Boken kan läsas under fastan, under Stilla veckan och under hela året.

"Detta är ett försök att skriva en bok som passar det underbara och allvarsamma livet. Boken får gärna vara allvarlig på riktigt, det tycker jag om, men jag hoppas innerligt att den inte är tråkig." Martin Lönnebo

Pärlälven är första delen i en trilogi. De två andra är Drömmen om innersta sjön och Livets farkost ? SOS. Varje del är självständig. Den här utgåvan är i hårdband och matchar de andra två böckerna i trilogin. 

Pärlälven var den sjunde boken i serien Ärkebiskopens fastebok och utkom 2019.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pärlälven
  2. +
  3. Energikalender för själen 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt Energikalender för själen 2024 av Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson, Yvonne Frank Månsson (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Lönnebo