Det handlar om makt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
86
Utgivningsdatum
2021-09-17
Förlag
Vulkan
SAB
Ohj
ISBN
9789152706268

Det handlar om makt

Häftad,  Svenska, 2021-09-17
234
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det handlar om MAKT är inte vare sig en teoretisk, akademisk eller byråkratisk bok. Sådana böcker gör andra bättre än oss. Vad vi där emot är bra på båda två, är att enkelt beskriva hur jämställdhet eller ojämställdhet yttrar sig i vardagliga situationer och vilka effekterna av det ena eller andra blir. Hur det påverkar oss som människor.

Utifrån våra erfarenheter av att ha arbetat med barn och vuxna under tillsammans 70 år har boken kommit till, men vi gör inte anspråk på att sitta inne med hela sanningen.

Vi har båda genomfört ett stort antal konferenser, seminarier och föreläsningar, samt arbetat flera år inom olika projekt, såsom ledarskap, jämställdhet och organisationsutveckling.

Dessutom ville vi belysa ämnet ur en kvinnas respektive en mans perspektiv. Vi pekar på de olika bemötanden som vi fått utifrån våra kön.

Boken kan användas som ett diskussionsunderlag i vilket sammanhang som helst. Kanske blir du glad när du läser den, kanske känner du igen dig i våra betraktelser eller inte, kanske blir du förbannad på ojämställda strukturer du med, eller rent av på oss! Du behöver inte hålla med om allt!

Alla reaktioner är bra! För det är precis det vi önskar oss, att Det handlar om MAKT väcker tankar, känslor och ger upphov till diskussioner.

Att några fler än oss känner att nu räcker det, nu tänker vi om.

Varmt tack till dig som köper boken, tillsammans kan vi äta hela elefanten, en bit i taget.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det handlar om makt
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (storpocket).

Köp båda 2 för 343 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna