Det som är du känns : Clarissas bok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Älvaliv - för en ny värld (del 1)
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2022-09-23
Upplaga
1
Förlag
Skimra.nu förlag
SAB
Hc
ISBN
9789152739242
Det som är du känns : Clarissas bok (inbunden)

Det som är du känns : Clarissas bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2022-09-23
235
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
DET SOM ÄR DU KÄNNS tar oss med till underbara Älvaliv ute på ön där allt inryms. En hjärtöppnande plats där elva kvinnor möts - av en slump?
Första boken i en själfull bokserie som både skildrar människor när de inte får vara det som de är och när de får vara det fullt ut, utan rädslor och det som påtvingats oss.
Clarissa lever med en saknad efter sin andra hälft. Ovissheten kring vad som hände ligger som en dimma mellan henne och livet. När hon steg ur barndomens land blev hennes hem kusligt tyst och fyllt av det man inte kan prata om.
Clarissas syskon kämpar liksom hon.
Jonna har skapat ett själshem som erbjuder allt det hon älskar av miljö, gemenskap, mat, yoga, workshops och kurser. Hon bjuder nu in till systercirklar. Elva kvinnor kommer samman och genom att visa sig för varandra i närvaro och sanning, blir det till stor hjälp för varandra.
Du som läsare bjuds in till Älvaliv på ön vid havet, men
riskerar att aldrig vilja lämna. Men du kan vara lugn; elva böcker låter dig njuta i den underbara miljön med värmande brasor, facklor och många muggar med rykande drycker.

Välkommen till en värld och ett äkta själshem där läkt smärta alltid blir till visdom!

"Bokserien De sju systrarna av Lucinda Riley möter Björn Natthiko!"

"Mustigt, fängslande och lika välkomponerat
som en komplett måltid där alla smaker är närvarande!"

"En välskriven och färgstark bok om att bli fri."

Gengre: Autentisk feelgood

Elisabeth Lendelund - vem är hon?
Elisabeth är egenföretagare och född entreprenör, utan att ha vuxit upp i den andan. Hon driver företag inom ekologisk hudvård och håller kurser med och utan islandshästar för avslappning och närvaro med det som är du,
naturskönt i Skåne.
Som adopterad till Sverige under tidiga 70-talet har Elisabeth känt sig rotlös och instabil i livet. Olika aspekter av rotlöshet, utanförskap och separationsångest smyger sig in i hennes skrivande. Hon räds inte heller för att skriva om missbruk av olika slag; mat, spel, droger, samt om bipoläritet, svartsjuka, övergrepp med mera.
Det kan tyckas tungt i en genre som drar mot feelgood, men allt hålls ihop av en varm krans av hopp. Dessa livets olika utmaningar är utportionerade i en rad böcker om Älvaliv som vi med spänning kan se fram emot.
Elva kvinnor, varsin bok!
Det som är du känns, är första boken i serien FÖR EN NY VÄRLD. I slutet av boken finner du första kapitlet i Jonnas bok, bok nummer två.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det som är du känns : Clarissas bok
 2. +
 3. Tankar får först tår sedan fötter och därefter växer benen ut : Jonnas bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar får först tår sedan fötter och därefter ... av Elisabeth Lendelund (inbunden).

Köp båda 2 för 470 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det som är du känns : Clarissas bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket trevlig och mysig läsning
  @bettan_bokprataren (Örebro), 30 januari 2023

  Vilken fin debut Elisabeth gör här med sin fängslande roman, Det som är du känns, Clarissas bok, där vi möter härliga karaktärer som både berör, fängslar och väcker intressanta känslor.
  Språket är finstämt och miljöerna härliga.
  En bok som stannar kvar och jag ser fram emot att få läsa mer från Elisabeth.

Visa alla 1 recensioner