Tankar får först tår sedan fötter och därefter växer benen ut : Jonnas bok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Älvaliv - för en ny värld (del 2)
Antal sidor
424
Utgivningsdatum
2023-01-01
Upplaga
1
Förlag
Skimra.nu förlag
Originaltitel
Tankar får först tår sedan fötter och därefter växer benen ut Jonnas bok
Dimensioner
27 x 200 x 124 mm
Vikt
600 g
SAB
Hc
ISBN
9789152739266

Tankar får först tår sedan fötter och därefter växer benen ut : Jonnas bok

Inbunden,  Svenska, 2023-01-01
235
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna själfulla bok är både vacker, gripande, sorglig och berörande och handlar om att bli en människa när det värsta har hänt, om att våga stanna i sitt hjärta även om det gör ont. Boken är fylld av sann vänskap, kärlek i många former, släktskap, skrivande, läkande och livet magiska vindlar och vändningar. Jonnas bok berör också rädslor och hur de kan förleda. Den utspelar sig främst på Jonnas själshem Älvaliv ute på ön samt i Indien vid olika tidpunkter.

Baksidestext:

Andra boken i serien FÖR EN NY VÄRLD tar oss tillbaka till underbara Älvaliv ute på ön där allt inryms. Ett hjärtöppnande ställe!

En själfull berättelse som skildrar människor när de inte får vara det som de är och när de får vara det fullt ut, utan rädslor och det som påtvingats dem.
Jonna föds i Indien och lever med sitt trauma då hon adopterades bort och kom till en helt ny värld. Rädslan för övergivenhet ligger som en dimma mellan henne och livet. Behovet av att skapa något bestående och aldrig behöva vara ensam fick Jonna att skapa ett själshem som erbjuder allt det hon älskar av miljö, gemenskap, yoga, workshops och kurser. Hon bjuder också in till en systercirkel. Elva kvinnor kommer samman och genom att visa sig för varandra i närvaro och sanning, blir det till stor hjälp för varandra. Är det en slump att de träffas?
Amrita och Hannes träffas i Indien i början av sjuttiotalet och deras möte får konsekvenser från en världsdel till en annan! Hannes resa till Indien förvandlar hela hans liv till något lika vackert och vibrerande som förtvivlat ofattbart!

"Elisabeth har ett alldeles eget sätt att väva samman svärta och hopp, med värme, vänskap och kärlek kring karaktärer som känns äkta, trovärdiga och engagerande.
I Älvaliv skapar hon ett eget universum som rör sig i ett behagligt tempo och som ger utrymme för läsarens reflektion. Det här är en plats dit jag ser fram emot att återvända igen och igen!
Det här är en unik berättelser som manar till eftertanke."

Sofia Ymén
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tankar får först tår sedan fötter och därefter växer benen ut : Jonnas bok
  2. +
  3. Det som är du känns : Clarissas bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det som är du känns : Clarissas bok (inbunden).

Köp båda 2 för 454 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »