Ett liv i missbruk & brott (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2022-07-14
Förlag
LED grow light, KB
Dimensioner
210 x 148 x 18 mm
Vikt
439 g
SAB
Lz Roslund, André
ISBN
9789152739853
Ett liv i missbruk & brott (häftad)

Ett liv i missbruk & brott

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2022-07-14
180
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Detta är André Roslunds fjärde självbiografiska bok i genren True Crime. Den kan läsas fristående, eftersom vi får några tillbakablickar från tidigare böcker som ger oss sammanhangen. André skriver på norrländska. Korta, rappa meningar i ett modernt och ofta humoristiskt språk. Varsamt redigerat för att behålla den personliga känslan.Roslund har nu hunnit bli medelålders och ser eftertänksamt tillbaka på sitt tidigare leverne i tung ekonomisk brottslighet med tillhörande missbruk.Det är dock inte lätt att bli en hederlig medborgare - även om man verkligen vill. Den gamla invanda umgängeskretsen lockar och det finns många praktiska hinder för den som varit utanför Svenssonlivet under lång tid.
Samhällets dom, stämplingen kvarstår på många plan, långt efter rättssystemets fysiska straff är avtjänat. Det förväntas helt enkelt inte att en kriminell individ ska komma på andra tankar.Ska André lyckas övervinna alla lockelser och hinder, för att kunna styra livets bräckliga eka på rätt kurs innan det är dags att lägga årorna i båten?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett liv i missbruk & brott
 2. +
 3. Den osynliga buren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den osynliga buren av Rebecca Romero (pocket).

Köp båda 2 för 249 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett liv i missbruk & brott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ännu en gång lyckas Roslund
  Tiina Turunen, 17 augusti 2022

  Igen har André Roslund lyckats med att få mig att sträckläsa en av hans böcker. (Läst alla 4) älskar språket och humorn. Man skrattar, funderar och känner. Tack för ännu en fantastisk självbiografi

 2. Väldigt bra
  Angelica Bauer, 17 augusti 2022

  Liksom hans andra böcker så ligger denna i klass med dem. Jag har även här svårt att slita mig från boken. Rekommendation från mitt håll är stark och kommer att rekommendera denna bok till vänner och bekanta.

 3. Gripande från första sidan....
  All-läsaren, 12 augusti 2022

  Riktigt häftig bok, både annorlunda och mycket djup. Humor och märkliga livsöden.
  Läsvärd!! Väntar redan på uppföljaren, denna bok stack ut.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av André Roslund