Optimalt jaktskytte (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2022-11-30
Upplaga
1
Förlag
Vidderna Jakt & Utbildning AB
Medarbetare
Bjernersjö, Mathilda (form) / Pehrson, Leif O (foto) / Kilman, Mathias (foto)
Dimensioner
12 x 218 x 153 mm
Vikt
370 g
ISBN
9789152747735
Optimalt jaktskytte (inbunden)

Optimalt jaktskytte

Inbunden,  Svenska, 2022-11-30
467
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att jaga är en livsstil som innehåller etik, moral, läran om djur och natur samt att genom rätt avskjutning förvalta vårt vilt på ett sätt som leder till starka och livskraftiga stammar. I allt detta ingår konsten att bli en duktig jaktskytt och att välja att avstå från de svåra skotten för att undvika skadeskjutningar. För att lyckas med detta krävs kunskap och träning.

Visionen om antalet skadeskjutningar är, och måste ovillkorligen vara noll till antalet. I detta kursmaterial kommer vi att på ett genomgripande och naturligt sätt gå igenom alla de viktiga inslag och delar som ingår i ett kontrollerat och säkert jaktskott.

Vår idé utgår från att få dig som elev insatt i skyttets konst och ge dig verktygen från utgångsställning till avfyrat vapen. Pedagogiken i boken bygger på att inlärning och analys alltid startar i början av ett händelseförlopp och inte i slutet, som tex var bommade jag?

Vår utbildning bygger på att du som skytt skall få nytta av dina nyvunna kunskaper som skall kunna genomföras på ett naturligt sätt i en jaktsituation. Vi önskar att få lära dig ett enkelt och naturligt skytte där du kommer att ha full kontroll över de inslag som ditt jaktskott består av.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Optimalt jaktskytte
  2. +
  3. Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor och mössor till ponchos och filtar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor oc... av Lotta Lundin (inbunden).

Köp båda 2 för 556 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »